Cauti un artist?

Intra pe bursa daca organizezi un eveniment, o petrecere, onomastica sau ai un local sau terasa si vrei sa alegi intre mai multi artisti din Romania.


Esti artist?

Bun venit la locul potrivit!

Bursa de artisti din Romania
Bine ati venit pe bursa-artisti.ro!
Locul unde se intalnesc clientii cu artistii!

Clienti
Care organizeaza o petrecere, onomastica, nunta, botez eveniment de orice fel, concert, spectacol, concurs, eveniment cultural, festival, lansare, , petrecere privata, majorat, aniversare,
aici se gasesc artisti de orice fel, din toata tara.

Artisti,
care vor sa intre in bursa de artisti, pentru a fi gasiti usor de clienti, de unde pot fi solicitati la evenimente, recrutati pentru concursuri, selectati pentru concerte, evenimente speciale, show-uri tv, casting, petreceri etc.

Incepand de la dansatori, formatie, cantareti, trupe, gasiti pe bursa de artisti trupe de entertainment, showman, trupe de teatru, animatori pentru copii, hostess pentru evenimente, astea sunt cateva dintre cei care pot transforma evenimentul tau intr-unul incendiar! Ii poti contacta direct, fiecare avand numar de telefon si e-mail personal, sau poti lansa o cerere, pentru a primi mai multe oferte concomitant de la toti artistii din categoria pe care o soliciti.

 
  •  Gasesti rapid artisti, personal si staff pentru evenimentul tau!
  •  Lansezi cererea ta si primesti mai multe oferte de la artistii disponibili
  •  Ai optiunile toate la un loc, pe acelasi site poti alege pe cineva din categoria pe care o cauti - cantareti, dansatori, trupe, fotografi, artisti, showman, ursitoare, fotografi, cameramani, animatori, hostess, clowni, mascote, prezentatori, acrobati, sportivi, si multi altii!)
 
Este destinat de asemenea patronilor de localuri si organizatorilor de evenimente care doresc sa gaseasca diversi artisti pentru show-uri, spectacole private, piese de teatru, stand-up, prezentatori, dj, inclusiv tehnic, sonorizari, pirotehnice, foto & video.

Daca esti artist, fa-ti cont pe bursa de artisti!

Daca doresti sa fii solicitat la evenimente, petreceri, onomastice, festivaluri, spectacole, ori de catre privati ori de catre manageri de localuri, primarii, si altii care cauta direct artisti, fa-ti acum un cont de artist.


Ca sa iti faci cont de artist, trebuie sa te inregistrezi si sa alegi abonamentul care ti se potriveste. Abonamentul de baza este gratuit.
Ulterior poti opta pentru un aboanemnt profesionist, care iti ofera accesul nelimitat la lista de cereri ale clientilor, iti ofera vizibilitate in toplisting si pachete atractive de publicitate online!
Adaugi deasemenea video, fotografii cu tine sau trupa ta, concerte, etc.

Clientii vor putea lasa mesaj, care va intra direct pe e-mailul artistului, sau il pot suna la nr. de telefon de pe profil!
Fara impresari sau comisioane achitate pe recomandare!

Cine pot fi clientii?
Orice persoana din Romania, persoane fizica sau local care doresc sa organizeze evenimente precum concerte, spectacole, concursuri, evenimente culturale, festivale, lansari, nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, etc.
DJ Razvan Hutanu

Fata cu Vioara Band

Marian Filip

Ovidiu Lazar

PROCONSUL

Tavi Colen Band

Ansamblul Rapsodia Carpatilor

Catalina Godica

FORMATIA KRYTON

Nicoleta Oancea

Nicoleta Oancea & Band

Oana Radu

Ștefan Stan

TONY SAX

,,A de la ARTISTIC BAND"

Formatia Florin Blaj

Gabriel Schontahler

Piano Violin Duet

Simona

Vlad Lung

Acordband Ploiesti

Cosmin Octavian DinutAdresa:
SC Gaminvest Contab SRL
CUI: 34180496, J05/355/2015
Oradea, CP 410021, Romania
Contact:
Telefon: 0751260937
E-mail: contact@bursa-artisti.ro
Termeni si conditii
GDPR
Regulament de inscriere
Informatii rezervari
Powered by Gaminvest
Imobiliare Oradea
Apartamente Oradea
Case - Vile Oradea
Terenuri Oradea
Hale - Depozite Oradea
Infiintare firme Oradea.