Iulian Paraschiv
Categorie: Actori si spectacole
Subcategorie: Magicieni si iluzionisti
Vizitatori: 875
Iulian Paraschiv - Categorie: Actori si spectacole


Evenimentele la care doresc sa fiu solicitat:

  Nunta       Botez       Onomastica       Festival, Concert       Editie speciala        Emisiuni TV, Radio       Casting       Local muzica live       Reprezentatii localuri       Inaugurare       Intreceri sportive       Colaborare permanenta       Expozitie       Cabaret       Onomastica copilului       Petrecere privata       Eveniment caritabil       Campanii promotionale       Zilele satului       Alt tip    


In 11.01.2019, Iulian Paraschiv a scris:
Spectacol de magie interactiv la nunta ta. Dacă îți dorești un spectacol magic, plin de mister, comedie și voie bună, susținut de un tânăr magician, atunci contacteaza-mă! Pasiunea pentru magie, o am de la vârsta de doar 5 ani, acum la 15 ani, am o experiență de câțiva ani, în care fac spectacole și schițez zâmbete de la cei din jurul meu. Când sunt invitat la un eveniment, dau tot ce am mai bun, pentru a creea un eveniment unic, în care îmi doresc ca fiecare invitat să se simtă bine, și să intre în lumea magiei și a misterelor. Programul meu contine numere de magie clasice dar și moderne, mentalism, trucuri psihologice, aparitii la comanda, trucuri cu cărți, bancnote, și multe altele.
Un spectacol de magie, poate fi ideal pentru invitații tăi. Puțină magie si mister mereu vor condimenta atmosfera într-una plăcută si emoționantă!
5


In 11.01.2019, Iulian Paraschiv a scris:
Spectacol de magie interactiv la nunta ta. Dacă îți dorești un spectacol magic, plin de mister, comedie și voie bună, susținut de un tânăr magician, atunci contacteaza-mă! Pasiunea pentru magie, o am de la vârsta de doar 5 ani, acum la 15 ani, am o experiență de câțiva ani, în care fac spectacole și schițez zâmbete de la cei din jurul meu. Când sunt invitat la un eveniment, du tot ce am mai bun, pentru a creea un eveniment unic, în care îmi doresc ca fiecare invitat să se simtă bine, și să intre în lumea magiei și a misterelor. Programul meu contine numere de magie clasice dar și moderne, mentalism, trucuri psihologice, aparitii la comanda, trucuri cu cărți, bancnote, și multe altele.
Un spectacol de magie, poate fi ideal pentru invitații tăi. Puțină magie si mister mereu vor condimenta atmosfera într-una plăcută si emoționantă!
6


In 06.12.2018, Iulian Paraschiv a postat:
5


In 06.12.2018, Iulian Paraschiv a scris:
https://youtu.be/JGiq-D_i7_8
6


In 26.11.2018, Iulian Paraschiv a scris:
https://www.bunadimineataiasi.ro/povestea-impresionanta-a-unui-magician-de-15-ani-am-invatat-sa-ma-ridic-din-esec-sa-zambesc-si-sa-mi-aduc-aminte-de-scopul-meu-de-a-face-oamenii-fericiti-si-de-a-i-motiva/
6


In 29.10.2018, Iulian Paraschiv a postat urmatoarea imagine:
7In 29.10.2018, Iulian Paraschiv a postat urmatoarea imagine:
8In 19.04.2018, Iulian Paraschiv a scris:
Iulian Paraschiv-cel mai tanar magician international din Romania. APRECIAT de public mic cat si cel mare pentru spectacolele de magie si comedie sustinute in intregime doar de el atat pentru copiii cat si pentru adulti.
Ce puteti viziona in spectacol? Vom calatori in trecut si apoi ne teleportam in prezent,o calatorie in lumea magie de la cele mai clasice numere de magie pana la cele mai moderne numere de mentalism imposibil. Daca ai un eveniment si vrei sa fie magic,atunci contacteaza-ma. Vrei ca invitatii tai sa se simta bine si sa ramana impresionati atunci astept sa ma selectezi.
Fb: Iulian Paraschiv
Tel:0749891275
24


In 13.04.2018, Iulian Paraschiv a postat:
21


In 21.01.2017, Iulian Paraschiv a postat urmatoarea imagine:
50In 21.01.2017, Iulian Paraschiv a postat:
49


In 00.00.0000, Iulian Paraschiv a postat urmatoarea imagine:
14       Andrei Andronachi

Anamaria Nastasie

Cristian

Eduard si Bianca

Lorenzo-Cristian Magic

Midnight Cocktail Bar

Alexandra Duta

Alexandros

Dorin C. Zachei


DJ Razvan Hutanu
Fata cu Vioara Band
Marian Filip
Tavi Colen Band
PROCONSUL
Ovidiu Lazar
Catalina Godica
Oana Radu
TONY SAX
Ansamblul Rapsodia Carpatilor
Nicoleta Oancea & Band
Ștefan Stan
Art Lautarii
Nicoleta Oancea
FORMATIA KRYTONAdresa:
SC Gaminvest Contab SRL
CUI: 34180496, J05/355/2015
Oradea, CP 410021, Romania
Contact:
Telefon: 0751260937
E-mail: contact@bursa-artisti.ro
Termeni si conditii
GDPR
Regulament de inscriere
Informatii rezervari
Powered by Gaminvest
Imobiliare Oradea
Apartamente Oradea
Case - Vile Oradea
Terenuri Oradea
Hale - Depozite Oradea
Infiintare firme Oradea.