Bursa de artiști din Romania
Bine ați venit pe bursa-artisti.ro!
Locul unde se întâlnesc clienții cu artisștii!

Clienții
sunt cei care organizează o petrecere, onomastică, nuntă, botez, eveniment de orice fel, concert, spectacol, concurs, eveniment cultural, festival, lansare, petrecere privată, majorat, aniversare,
aici se găsesc artisti de orice fel, din toată țara.

Artiștii,
sunt cei care vor să intre în bursa de artiști, pentru a fi găsiți ușor de clienți, de unde pot fi solicitați la evenimente, recrutați pentru concursuri, selectați pentru concerte, evenimente speciale, show-uri tv, casting, petreceri. etc.

Începând de la dansatori, formație, cântăreți, trupe, găsiti pe bursa de artiști, trupe de entertainment, showman, trupe de teatru, animatori pentru copii, hostess pentru evenimente, astea sunt cateva dintre cei care pot transforma evenimentul tau intr-unul incendiar! Ii poti contacta direct, fiecare avand numar de telefon si e-mail personal, sau poti lansa o cerere, pentru a primi mai multe oferte concomitant de la toti artistii din categoria pe care o soliciti.

  •  Gasesti rapid artisti, personal si staff pentru evenimentul tau!
  •  Lansezi cererea ta si primesti mai multe oferte de la artistii disponibili
  •  Ai optiunile toate la un loc, pe acelasi site poti alege pe cineva din categoria pe care o cauti – cantareti, dansatori, trupe, fotografi, artisti, showman, ursitoare, fotografi, cameramani, animatori, hostess, clowni, mascote, prezentatori, acrobati, sportivi, si multi altii!)

Este destinat de asemenea patronilor de localuri si organizatorilor de evenimente care doresc sa gaseasca diversi artisti pentru show-uri, spectacole private, piese de teatru, stand-up, prezentatori, dj, inclusiv tehnic, sonorizari, pirotehnice, foto & video.

Dacă ești artist, fă-ți cont pe bursa de artiști! Daca doresti sa fii solicitat la evenimente, petreceri, onomastice, festivaluri, spectacole, ori de catre privati ori de catre manageri de localuri, primarii, si altii care cauta direct artisti, fa-ti acum un cont de artist.

Ca sa iti faci cont de artist, trebuie sa te inregistrezi si sa alegi abonamentul care ti se potriveste. Abonamentul de baza este anual, costă 50 RON. Poti opta pentru un aboanemnt profesionist, care iti ofera accesul nelimitat la lista de cereri ale clientilor, iti ofera vizibilitate in toplisting si pachete atractive de publicitate online!
Adaugi deasemenea video, fotografii cu tine sau trupa ta, concerte, etc.

Clientii vor putea lasa mesaj, care va intra direct pe e-mailul artistului, sau il pot suna la nr. de telefon de pe profil!
Fara impresari sau comisioane achitate pe recomandare!

Cine pot fi clientii?
Orice persoana din Romania, persoane fizica sau local care doresc sa organizeze evenimente precum concerte, spectacole, concursuri, evenimente culturale, festivale, lansari, nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, etc.